Beste golf podcasts – Onlinegolfer.nl

Beste golf podcasts – Onlinegolfer.nl

Podcasts zijn niet meer weg te denken. In de auto, tijdens het wandelen of met oordopjes in op de financial institution? Een podcast luisteren is heerlijk rustgevend en als je een golf podcast leer je er misschien ook nog wat van, need ze zitten boordevol met suggestions over golfen. We zochten voor je uit wat de leukste Nederlandse en Engelse golf podcasts zijn.

Beste Nederlandse golf podcasts

 1. De Golfpodcast
  In deze wekelijkse golf podcast bespreken Martijn Paehlig (Hoofdredacteur Golfers Journal) en Jeroen van Leeuwen (Golf journalist) alles op het gebied van golf. Zowel nieuws van de PGA Tour en European Tour als suggestions voor beginnende en gevorderde golfers. Ook proberen ze regelmatig een gast uit te nodigen uit de golfwereld en hebben ze vaste columnisten.
 2. Podje Golf
  Podje Golf is de golf podcast van GOLF.NL. In deze tweewekelijkse podcast wordt je meegenomen door Gerard Louter en Sietse Herrema in de golfwereld. Ze geven je suggestions om beter te golfen en bespreken nieuwe ontwikkelingen in het golf.

Helaas zien we bij de Nederlandse podcasts dat ze voortvarend van begin gaan, maar daarna weinig meer van zich laten horen. Voor nu moeten we het dus bij een high 2 houden. Weet jij nog leuke golf podcasts of ga je zelf een golf podcast beginnen? Laat het ons weten!

Leukste internationale golf podcasts

 1. No Laying Up
  In deze podcast wordt regelmatig met een bekende golfer gesproken over de sport. Ze bespreken alles op het gebied van golf en zijn niet voor niets één van de grootste golf podcasts ter wereld.
 2. The Sweet Spot
  In The Candy Spot podcast bespreken Adam Younger en Jon Sherman de laatste ontwikkelingen op het gebied van golf. Zo behandelen ze onder meer nieuw materiaal om je golfspel te verbeteren en geven ze suggestions om je mentaal sterker te maken. Een prima podcast voor golf suggestions!
 3. Fore Play
  In deze wekelijkse golf podcast bespreken Trent, Riggs, Frankie en Lurch met verschillende gasten alles over golf. Als we een vergelijking mogen opwerpen, dan is Fore Play het Veronica Inside van het golf. Kroeg achtige gesprekken over alles wat met golf te maken heeft.
 4. The Mindside
  Wil je het mentale spel beter onder controle krijgen? In The Mindside bespreekt Dr. Bhrett McCabe de psychologie achter het golfspel. Hoe wordt je mentaal sterker tijdens een potje golf en hoe kan je dit toepassen?
 5. 18 Strong
  Jeff Pelizarro geeft advies op het gebied van golftraining. Hierbij is hij heel innovatief en geeft hij ideeën voor nieuwe trainingen, voeding en hoe je je golfspel kan verbeteren.
 6. Golf Science Lab
  Cordie Walker heeft in de podcast Golf Science Lab regelmatig gesprekken met alle belangrijke mensen
 7. Team TaylorMade Podcast
  Helaas de laatste maanden iets minder actief, maar als ze een podcast hebben dan interviewen ze vaak de grootste golfers op aarde. Onder meer Tiger Woods, Rory McIlroy en Dustin Johson schoven aan om alles over golf te bespreken met host Cris Trott (Sports activities advertising and marketing Director bij Taylormade)

Fotocredits: NeONBRAND
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *